Opskrift på hjemmelavet is – ispinde med granola, vanilje og jordbær

Opskrift på hjemmelavet is – ispinde med granola, vanilje og jordbær

Fjern flyverust Opskrift på hjemmelavet is – ispinde med granola, vanilje og jordbær Opskrift på hjemmelavet is – jordbæris med mynte og lime

Cremede ispinde af græsk yoghurt med vaniljesmag, friske jordbær og granola. De smager fantastisk – nyd isen som et lille mellemmåltid, dessert eller til en luksuriøs brunch. Når du bruger Pulitos ispindeforme i rustfrit stål, i stedet for forme i plastik eller silikone, er du garanteret, at ingen skadelig kemi, BPA eller ftalater overføres til isen. 

 

Antal: 6 ispinde

Det skal du bruge:

1 Pulito PopsicleMold

280 g græsk yoghurt, 10%

½ dl mælk
1 spsk flydende honning

2 tsk vaniljepaste

130 g friske jordbær

1 ½ dl granola (brug evt en med små stykker chokolade)

 

ispindeforme pulito, cremet is, hjemmelavet

Sådan gør du:

Rør græsk yoghurt sammen med mælk, honning og vaniljepaste.

Hak de friske jordbær i små tern.

Sørg for at have yoghurtblandingen, jordbærrene og granola klar i tre forskellige skåle, så det bliver nemmere at putte fyld i formene.

Start med 2 tsk yoghurt, så 1 tsk jordbær og 1 tsk granola. Pres blandingen ned i formene med en ske og fortsæt så på samme måde til alle formene er fyldt.

Sæt låg på og put en pind i isene. Husk ikke at presse dem alt for langt ned, da man skal have noget at holde i.

Sæt på frys og vent minimum i 6 timer.

hjemmelavet is